NETANYA ZWIJNDRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1229 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Netanya Zwijndrecht. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 10:20 Het lamsvlees van de turkse pizza was erg zout. En op drie gerechten kreeg ik twee bakjes knoflooksaus er hoorde er drie bij te zitten, ik had er zelfs twee extra gevraagt maar kreeg er uiteindelijk één minder jammer.
23 nov 2022 om 21:26 Het eten was heerlijk ! en de bezorging was sneller dan verwacht....in 1 woord TOP !
20 nov 2022 om 18:49 Alles was lekker en vers, goed verpakt en warm.
18 nov 2022 om 19:50 Bezorging was top
2 nov 2022 om 20:04 Zoals van ouds
23 okt 2022 om 11:25 Was heel lekker en goed warm
22 okt 2022 om 11:01 Shoarma is niet meer wat het geweest is. Ga k niet meer bestellen. Bezorger was vriendelijk en op tijd.
18 okt 2022 om 22:07 Patat was taai
11 okt 2022 om 21:36 Lekker eten, warm en snel bezorgd.
10 okt 2022 om 8:04 Netjes op tijd geleverd
7 okt 2022 om 23:19 SUPER LEKKER ETEN!!! ECHT EEN AANRADER!!!
6 okt 2022 om 20:18 Eten was goed maar is ons wel op gevallen dat we een stuk minder patat kregen. Bij een kiphawaii schotel. En sat voor 13,50 voor laatste keer kregen we een zakje vol, nu een klein bakje. Kon je zo aan een peuter geven zo weinig was het. Jammer