NETANYA ZWIJNDRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1248 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Netanya Zwijndrecht. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 20:47 Beste pizza’s van Zwijndrecht
20 jan 2023 om 21:13 Altijd goed. Ons vaste adres. Maar ik hou niet van doorbakken shoarma en dat was het nu wel. Jammer.
15 jan 2023 om 19:35 Pizza was een beetje smaakloos. Broodje dönner besteld, krijg je een bakje dönner, apart pita broodje en een bakje saus. Had wel een groot broodje verwacht met het dönner erin en sla erbij...
6 jan 2023 om 20:05 Lekker goed en snel
31 dec 2022 om 9:39 Snel geleverd
23 dec 2022 om 23:12 Broer, als je van extra droge aangebrande shuarma en droge kipfilet houd. Dan is dit de place to be. Patat was lekker en de salade vers. Hamburger en kipnuggets ook goed. Bezorging snel en netjes
18 dec 2022 om 11:16 Lamshoarma kapsalons zijn heerlijk, goed warm ondanks dat het -4 graden was buiten.
16 dec 2022 om 21:25 Was weer lekker
16 dec 2022 om 15:03 Wij hebben lekker gegeten. Dit restaurant is een echte aanrader
29 nov 2022 om 21:12 Was weer prima . Lekker eten en snel bezorgd.
24 nov 2022 om 10:20 Het lamsvlees van de turkse pizza was erg zout. En op drie gerechten kreeg ik twee bakjes knoflooksaus er hoorde er drie bij te zitten, ik had er zelfs twee extra gevraagt maar kreeg er uiteindelijk één minder jammer.